Trebuie sa cumparati o noua masuta de cafea si nu stiti ce sa alegeti? O varianta de masuta de cafea rotunda va fluidiza cu mult livingul si il va face sa para mai mare.

Daca livingul este deja mare, cu siguranta aveti si alte solutii la indemana pe care ar trebui sa le incercati si masute foarte creative, care abia asteapta sa ocupe spatiul din living.

Masurati

Pare evident, dar este un pas pe care multi oameni il uita inainte de a alege o masuta de cafea. Trebuie sa masurati. Ce? Pe de o parte spatiul care ramane in zona de locuit pentru a localiza masa, acel patrat sau dreptunghi care se afla intre dulapul TV si scaune.

Si, pe de alta parte, lungimea si inaltimea canapelei. Aceste masuratori va vor ajuta sa alegeti modelul potrivit.

Luati in considerare mobilierul care exista deja

Nu puteti alege masuta de cafea potrivita fara sa va ganditi la mobilierul aflat deja din camera. Pentru ca acestea au deja dimensiuni specifice care influenteaza spatiul care este liber si pentru ca au forme care vor influenta si ele modul in care urmeaza sa alegeti masuta de cafea.

O masuta de cafea alba amplasata intre mai multe piese de mobilier negre, nu va face altceva decat sa sparga monotonia, dar trebuie sa te asitguri ca se potriveste stilistic. Daca difera si ca stil si in ceea ce priveste culoarea, exista riscul sa para in plus.

Urmeaza sa schimbati canapeaua?

Daca intentionati sa actualizati decorarea camerei de zi si veti schimba canapeaua, asteptati sa o aveti acasa inainte de a cumpara noua masuta de cafea. Pentru ca sunt un cuplu care de obicei merg mana in mana.

In mod ideal, atunci cand aveti noua canapea in camera de zi, masurati spatiul si inaltimea si lungimea noii piese. In acest fel, veti alege masa potrivita in siguranta.

Dimensiunea mesei de cafea: latime x lungime

Acesta este primul factor in care veti „folosi” masura spatiului pe care ati luat-o inainte de a incepe procesul de alegere a mesei. Pentru a sti ce dimensiune are masa potrivita, luati acel patrat sau dreptunghi pe care l-ati masurat din camera de zi si scadeti 40-50 cm pe fiecare parte in care exista mobilier (canapea, fotoliu sau dulap TV).

Spatiul rezultat va indica dimensiunea pe care ar trebui sa o aiba masuta de cafea. Cei 40-50 cm sunt cei care asigura mersul confortabil pe langa masuta si pozitionarea corecta in jurul ei.

Nu alegeti niciodata un model de masa care este mai mic de jumatate din lungimea totala a canapelei. Va parea prea mica. Daca nu aveti foarte mult spatiu disponibil, puteti opta pentru o masuta de cafea extensibila.

O astfel de masuta poate fi stransa atunci cand nu este folosita si poate fi extinsa doar atunci cand este nevoie de ea. Cand nu este utilizata, pentru a nu arata ciudat pe langa canapeaua mare, puteti sa o puneti intr-un colt si sa o aduceti in centrul camerei doar cand este nevoie de ea.

6 thoughts on “Sfaturi utile pentru a cumpara masuta de cafea potrivita livingului tau

  1. Sustin cu fermitate ideea promovata de acest articol, conform careia educatia si informarea sunt cheia pentru o dezvoltare durabila si responsabila. Trebuie sa ne implicam activ in protejarea resurselor naturale si sa ne asiguram ca generatiile viitoare vor putea beneficia de un mediu sanatos si echilibrat.

  2. Informatiile prezentate in acest articol sunt foarte relevante in contextul actual, in care schimbarile climatice devin din ce in ce mai evidente si afecteaza tot mai mult biodiversitatea. Este esential sa constientizam impactul actiunilor noastre asupra mediului si sa luam masuri pentru a proteja natura.

  3. Articolul de pe acest link discuta despre importanta protectiei mediului inconjurator si modul in care fiecare individ poate contribui la reducerea impactului asupra naturii. Este incurajator sa vedem initiative care promoveaza sustenabilitatea si respectul fata de planeta noastra.

  4. Am gasit informatiile prezentate extrem de utile si relevante pentru situatia actuala a pietei imobiliare. Este un articol care merita citit si distribuit cat mai mult pentru a informa cat mai multi oameni.

  5. Este impresionant cum autorul a reusit sa evidentieze tendintele actuale din domeniul imobiliar si sa ofere solutii viabile pentru potentialii investitori. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de acest subiect.

  6. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii interesante despre evolutia pietei imobiliare din Romania. Sunt impresionat de profunzimea analizei si de perspectivele prezentate.

Comments are closed.